Camping

Otterbergets Bad & Camping i Sverige

Vi, Kees och Lydia Donkersteeg, är stolta ägare till Otterbergets bad & camping. Vi är från Nederländerna och mycket glada över att kunna bo och arbeta i ett så vackert land som Sverige. Campingen ligger naturskönt, på gångavstånd till stranden som är hela 1 km lång, och har en härlig utsikt över sjön Skagern. Det är en fantastisk plats för sol och bad, fiske och vattensport. Stranden är långgrund och barnvänlig.

Otterbergets bad & camping är väl värd ett besök för den som söker lugn och ro, men också för den som vill ha en aktiv semester. Skagern är en av Sveriges 20 största insjöar med en yta på 131 km2 och en omkrets på 100 km. Här finns stora möjligheter till fiske och båtliv. Vi har en båtramp, en av få i Skagern. Man kan även cykla eller rida runt Skagern. Se våra specialarrangemang.

Läge
Campingen ligger i nordöstra delen av Västra Götalands län, 3 km från E20, (nästan mittemellan Stockholm och Göteborg). Otterbergets bad & camping är idealisk både för en enstaka övernattning och en längre vistelse.

Vi tycker mycket om Sveriges kulturliv, därför anordnas det flera olika evenemang på Otterbergets bad & camping under säsongen. Det finns något för alla!

Även hundar är välkomna! Efter överenskommelse finns det möjlighet att få hundvakt för den som vill resa iväg någon dag utan hunden.

Otterbergets bad & camping är öppen från den 10 april t.o.m. den 2 november 2020.

Välkomna!

Med vänliga hälsningar, Kees och Lydia Donkersteeg