På campingen

Vi vill gärna fortsätta de traditioner, som har växt fram under åren här på campingen. Det innebär att alla evenemang kommer att arrangeras som vanligt. I evenemangskalendern finns alla evenemang, både på campingen och i den närmaste omgivningen.

Fisketävling
Varje år i augusti organiseras under två dagar fisketävlingen ‘Gösdraget’ av en lokala fiskeklubb. Fiskarna träffas på campingplatsen och vid båtrampen.

Träff för skivsamlare
I samband med årliga Skivmässan som hålls i juni i Hova, kommer många samlare från olika länder att övernatta på Otterbergets bad & camping. Den första handeln och byteshandeln brukar börja redan på campingen, innan Skivmässan öppnar.

Midsommarfirande
Midsommar firas på campingen med midsommarstång och många aktiviteter för stora och små.

Dragspelsstämma
För mer än tio år sen träffades några dragspelare i campinghusets kök. Av detta möte har det blivit ett tredagarsevenemang i september, som uppskattas av många. Det spelas musik överallt under
helgen. På lördag eftermiddag är det uppträdande av olika grupper, på söndag morgon samlas alla för att spela tillsammans.

Spelmansstämman sammanfaller med höstmarknaden i Hova. Många musikanter brukar spela på marknaden liksom för de boende på Mogården.