Service

Servicebyggnaden erbjuder jämförelsevis mycket duschrum, där Du kommer att hitta en dusch, handfat och toalett i ett rum. Det finns också en uppvärmda rymliga vardagsrummet är utrustat för funktionshindrade och föränderliga spädbarn. För älskare, finns det en bastu. Vi älskar det viktigt att allt är rent och snyggt och gör vårt bästa för att säkerställa detta.

Har du en husbil eller husvagn finns det en möjlighet att tömma tanken och kassett toalett. Servicebyggnaden inrymmer en tvättmaskin och torktumlare.

Köket har atmosfären i ett kök. Det finns flera elektrisk spis, ugn och mikrovågsugn finns. Dessutom finns det en TV, det finns flera böcker och spel.

Bredvid köket har vi en stor camping grill. Detta sätter vi varje lördag runt 17:00 för dig, så att du kan laga din egen kött eller fisk det. Vid evenemang vi gör detta oftare under veckan.

För barn finns olika leksaker. Vi erbjuder även en golf bowling, bordtennis och biljard. Biljard Golf är också mycket lämplig för handikappade, eftersom spår stående / sitthöjd på. På tältområdet är inrättat ett volleybollnät.

För vatten älskare, är det möjligt att hyra en kanot eller båt med utombordsmotor. Men du föredrar att ta med egen båt, du kan visa oss att vattnet vid båten rampen.

Från campingen kan du direkt in i skogen på en promenad eller ett berg cykeltur (som du kan hyra av oss), eller gå med oss på en älgsafari.