Kanoter och kajaker

Sjön Skagern är en av de största sjöarna i Sverige. Varför inte hyra en kanot eller kajak och upptäcker vad sjön dig bjuder? Paddla längs med Skagerns omväxlande kust med skog, sten och fina sandstränder. Paddla runt Gudhammarsviken och njut av den fina utsikten: på den gamla herrgården Gudhammar, brygghuset och djuren på de stora ängarna. Ta en paus på en ö eller en avskild strand. Lyssna till ljuden av fåglar och andra djur eller försök att fånga en stor fisk.

Vi hyr ut våra kanoter och kajaker med flytvästar. Skagern är stor och vinden kan orsaka höga vågor. Vi förbehåller oss rätten att inte hyra ut om vinden går över 3 meter/sekund. Säkerhet är viktigt för oss.

Uthyrning sker från 15 april till 1 november, under dagtid. Om intresse finns utanför säsongen går det att kontakta oss då det finns en möjlighet att organsiera detta för er.

Vi har 2 kajaker och 4 kanoter att hyra ut. Kanoter finns i olika storlek och rymmer mellan 2 och 4 personer per kanot. För prisuppgifter hänvisar vi till prislistan.