Campingplatser

På vår tre hektar stora anläggning finns 76 rymliga tomter. Av dessa är 70 utrustade med eluttag a 10 ampere. Campingtomterna är mellan 100 och 120 kvadratmeter stora. Marken är fast och de dränerade gräsytorna gör tomterna lämpliga för husbilar, husvagnar samt tält. Då tomterna är så stora kan vi erbjuda husbilar upp till 15 meter plats på vår camping.

På campingplatsen finns det tre kranar med dricksvatten.

Det är tillåtet att ställa upp ett litet tält (2 x 2 meter) på campingtomten. Dock måste skyddsavstånd gällande brandsäkerhet hållas. Det gäller avståndet mot all individuell campingutrustning.

Tältplatser

Våra tältplatser hittar du på en separat del av campingen. Detta utrymme är avsett för fristående tält som inte behöver el. Inom det markerade området får ni fritt välja ledig plats. Marken är sandig och täckt av fast gräsmatta, därmed är den ideal för tältning.

Intill tältområdet finns en kran för dricksvatten.

Bokning och priser

Ring eller använd bokningsformuläret på vår hemsida för bokning. Under högsäsongen rekommenderar vi att ni förbokar, särskilt om ni har speciella önskemål relaterade till tomten. För prisuppgifter hänvisar vi till prislistan.